کالج بین الملل

کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

03 بهمن 1403 چهارشنبه

 

 دروه های آموزشی در کالج بین الملل از مبتدی تا پیشرفته شامل 16 ترم می باشد.

 

  • -هر سال شامل  4 ترم (بهار-تابستان-پاییز-زمستان) می باشد.
  • -هر ترم شامل 40ساعت آموزشی یا 20 جلسه می باشد که شامل 10 هفته که در هر هفته 2 جلسه کلاس تشکیل می گردد.
  • -بعد از انجام پیش ثبت نام مراحل ثبت نام آزمون تعیین سطح، به زبان آموزان از طریق ایمیل یا پیامک ارسال می گردد.
  • -سیلابس یا طرح درس بر اساس کتاب های Top Notch و SUMMIT می باشد.

 

 


 

  • تاریخ انتشار : 1401/07/04 - 11:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 422
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

همایش بین المللی سازی آموزش عالی علوم پزشکی کلان منطقه 7 برگزار گردید!

به گزارش روابط عمومی کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش بین المللی سازی آموزش عالی علوم پزشکی، به مدت دو روز در تاریخ 29 و 30 شهریور ماه 1401، توسط کالج بین الملل و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، جمعی از مسئولین و اساتید دانشگاه و همچنین بیش از 50 نفر از اساتید و کارشناسان حوزه بین الملل از 4 دانشگاه یزد، شهرکرد، اصفهان و کاشان برگزار گردید.

همایش بین المللی سازی آموزش عالی علوم پزشکی برگزار گردید!

 

به گزارش روابط عمومی کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش بین المللی سازی آموزش عالی علوم پزشکی کلان منطقه 7، به مدت دو روز در تاریخ 29 و 30 شهریور ماه 1401، توسط کالج بین الملل و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی،  جمعی از مسئولین و اساتید دانشگاه و همچنین  بیش از 50 نفر از اساتید و کارشناسان حوزه بین الملل از 4 دانشگاه یزد، شهرکرد، اصفهان و کاشان  برگزار گردید.

روز اول همایش بین المللی سازی آموزش عالی علوم پزشکی کلان منطقه 7، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و با پخش کلیپ ضمن خوشآمد گویی خدمت شرکت کنندگان، آغاز گردید.

در ابتدا، دکتر شیرانی (رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)، به عنوان اولین سخنران در خصوص ایجاد فرهنگی مؤثر بر انتخاب کشور ایران به عنوان Center مطالبی را بیان نموده و عدم رقابت دانشگاه های کشور با همدیگر را پیشنهاد کرد. وی در ادامه اذعان داشت : برنامه ریزی برای دوره های کوتاه مدت حرفه ای و افزایش مهارت عملی دانشجویان نتیجه مثبتی در ایجاد سفیرانی برای کشور خواهد بود.

در ادامه، دکتر شعبانی (رئیس محترم کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران)، ضمن بیان اهداف کارگاه، به اهمیت نیاز به تقویت "گفتمان سازی" در بین المللی سازی دانشگاه های کشور اشاره داشت و در خوصوص تاریخچه بین المللی سازی در ایران از دیرباز مطالبی را عنوان نمود.

سپس ایشان عبارات بین المللی سازی در منزل، بین المللی سازی در خارج و بین المللی سازی آموزش عالی را مطرح و در رابطه با study abroad و خصوصیات و فوائد کارگاه حاضر، گسترش شبکه سازی و networking و آشنایی با فعالیت های همکاران و سایر دانشگاه ها را مطالبی را بیان نمود.

در ادامه، دکتر باقری فرد (معاون محترم آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، ضمن بیان مواردی در خصوص بهره وری آموزش وزارت بهداشت اذعان داشت:        نمی توان "دانشگاه بدون آموزش" را دانشگاه دانست و آموزش را رکن اساسی دانشگاه ها بوده و رابطه ی مستقیمی بین "کمیت" و "کیفیت" در حوزه ی بین المللی سازی وجود دارد.

دکتر حسن زاده (دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی)، توضیحاتی در خصوص تبادلات آموزشی بین المللی را بیان نموده و در آن دکتر شیرانی و دکتر مهرپرور پیشنهاداتی را در این خصوص ارائه دادند.

همایش با سخنرانی دکتر آیتی (معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران) و آقای صیادی (مسئول ارشد روابط بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران) و معرفی معاونین، روسا و دست اندکاران بین المللی سازی کلان منطقه 7، شامل یزد، شهرکرد، کاشان و اصفهان ادامه یافت.

در ادامه، دکتر پیکری (دبیر محترم شورای بین الملل و عضو شورای مشاورین معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) درخواست نمودند که یکی از دانشگاه های کلان منطقه 7، به بیان تجارب خود در خصوص ارتباط با سازمان های بین المللی و چالش های آن بپردازد.

 و در پایان، دکتر تکیان (معاون محترم پژوهشی مرکز تحقیقات عدالت درسلامت و نماینده تام الاختیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیمان گروه هشت و مجمع جهانی سلامت)، پس از بیان تجربیات خود در رابطه با نحوه گرفتن ارتباط با این سازمان ها، مبحث اصول مذاکرات بین المللی را ارائه نمود.

در نهایت، روز اول همایش با انجام کارگروهی شرکت کنندگان در خصوص اصول مذاکرات و مکاتبات اداری به پایان رسید.

در روز دوم همایش بین المللی سازی آموزش عالی علوم پرشکی،  پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، دکتر حسینی مقدم، به ارائه مبحث بازاریابی بین المللی پرداخت و در خلال آن شرکت کنندگان نیز تجربیات و چالش ها در حوزه بازاریابی را به اشتراک قرار دادند. این مبحث با تکمیل بوم برگ بازاریابی بین المللی در حوزه اموزش عالی برای هر دانشگاه پایان یافت.

در ادامه، دکتر شعبانی (دبیر دبیرخانه مرکزی EducationIRAN )، ضمن معرفی EducationIRAN   از امادگی این دبیرخانه جهت همکاری با تمام دانشگاه های کشور خبر داد.

در ادامه، دکتر نکوفر (مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران) نیز به ارائه مبحث دیپلماسی علم پرداخته و دکتر نجیمی (مسئول مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) و دکتر یمانی (مدیر مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانگاه علوم پزشکی اصفهان) هم مبحث آموزش مجازی را ارائه نمودند.

در پایان، دکتر کبیری (رئیس  اسبق انتشارات و علم سنجی دانشگاه علوم پزشکی تهران)، به ارائه مبحث تضمین و ارتقای کیفیت در آموزش عالی بین المللی پرداخت.

اختتامیه همایش بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی با سخنرانی دکتر معصومی (معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) با مضمون تقدیر و تشکر از حضور شرکت کنندگان و تلاش های تیم اجرایی جهت برگزاری این رویداد آغاز گردید و دکتر پیکری (نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) نیز از میزبانی خوب دانشگاه اصفهان، مدیران و کارکنان  دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 7 و همچنین تیم اجرایی و علمی تقدیر به عمل آورد.

در نهایت، دکتر شعبانی از زحمات تمامی همکاران و شرکت کنندگان قدردانی نموده و با اعطای لوح تقدیر و هدایا از تیم اجرایی و علمی برنامه همایش به اتمام رسید.

  • گروه خبری : اخبار کالج بین الملل
  • کد خبر : 243536
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین