کالج بین الملل

کالج بین الملل

دانشگاه علوم پزشکی تهران

14 آذر 1403 چهارشنبه
  • تاریخ انتشار : 1401/12/16 - 12:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 388
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

برگزاری نشست کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه ده آمایشی

به گزارش روابط عمومی کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز یکشنبه، 7 اسفند ماه 1401، نشست کارگروه بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی کلان منطقه ده آمایشی با حضور اعضای این کارگروه در سالن ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

در ابتدا، دکتر شعبانی ضمن عرض خیرمقدم، از نمایندگان دانشگاه های عضو کارگروه کلان منطقه 10 حاظر در جلسه درخواست  کرد تا از دست آوردهای بین المللی سازمان یا دانشگاه خود را در طی سال 1401 صحبت کنند.

دکتر تیمور پور بیان داشت، سازمان انتقال خون با توجه به امکانات خود فعالیت های بین المللی داشته اما به طور ویژه در سال 1401 اقدام به جذب دانشجو کرده و در این راستا با تهیه بروشور و ارسال آن به انجمن های علمی منطقه نموده و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا فروردین 1402 چهار دانشجوی بین الملل مقطع دکتری جذب خواهد کرد و همچنین خبر از طراحی لینک با سایت EI داد.

در ادامه دکتر شعبانی اظهار داشت دانشگاه های عضو کارگروه می توانند از امکانات و فرصت ها هم استفاده کرده و با هم همکاری نمایند.

دکتر شادمهر ضمن تایید سخنان دکتر شعبانی بیان کرد، این کارگروه مکان مناسبی برای همکاری و هم افزایی آموزشی در بین دانشگاه هاست و در ادامه پیشنهاد داد برای انجام امور بین المللی صرفا نیاز به جذب دانشجو نبوده و با ایجاد یک نمایندگی با شعبه ی سازمان انتقال خون در یکی از کشورهای منطقه میتواند یکی از بهترین عملکردهای بین المللی سازی محسوب می شود.

سپس دکتر حسین زاده داورزنی توضیحاتی در خصوص فعالیت های بین المللی انجام شده در دانشگاه ایران ارائه نمود و از برگزاری کارگاه های یک روزه بین المللی سازی، طراحی بسته های توانمند سازی، جذب دانشجویان بین الملل در دانشکده داروسازی، عقد تفاهم نامه با کشور غنا برای جذب دانشجو در رشته پرستاری و پزشکی به عنوان دستاورد خبر داد.

در ادامه مقررات پیچیده، کمبود نیروی انسانی ماهر برای گسترش بخش بین الملل دانشگاه ها، عدم شناخت کافی پتانسیل های بین المللی افراد را از موانع بین المللی سازی خوانده و اظهار داشت که فرهنگ بین الملل نه فقط در معاونت بین الملل بلکه در تمامی بخش های دانشگاه باید ایجاد گردد.

سپس دکتر خسروی در خصوص دستاوردهای این دانشگاه به راه اندازی دفتر بین الملل در خرداد 1401 با استفاده از نیروهای دانشگاهی به همراه ماموریت های منجر به کسب تجربه و کسب 5 مجوز در رشته های پزشکی، پرستاری، داروسازی سنتی و اتاق عمل جهت پذیرش دانشجوی خارجی در آبان 1401 و کسب مجوز تاسیس شعبه پزشکی در اهواز در بهمن سال 1401 جهت برگزاری دوره های بین المللی و توانمند سازی کارکنان دانشگاه و برگزاری دوره بین المللی سازی دانشگاه اشاره داشت و اعلام کرد که سایت EI هنوز راه اندازی نشده و ارتباط از طریق پیام رسان های الکترونیک صورت می پذیرد و در نهایت نیز پشنهاد داد تا این دلنشگاه میزبان جلسه بعدی این کارگروه در جلسه ی آتی باشند.

در ادامه دکتر قناتی به موفقیت ها و دستاورد های دانشگاه همچون ایجاد رششته های جدید حسب نیاز متقاضیان و جذب بیش از 800 دانشجوی خارجی، راه اندازی دوره های کوتاه مدت بالینی و صدور گواهی برای حدود 400 دانشجو و تاییدیه 1500 مدرک فارغ التحصیلان در حوزه ی آموزش، برگزاری دوره های فلوشیپ 3 ماهه،  مدرسه تابستانه در 4 رشته، دوره های کوتاه مدت با صدور مدرک و تور گردشی سفارت خانه ها و معرفی دانشگاه ها اشاره داشت.

همچنین از تاسیس خوابگاه جدید برای دانشجویان بین الملل و اخذ گرنت از کشورهای روسیه، چین و همچنین ژاپن در حدود 100 هزار دلار به همراه میزبانی از چهار سفیر ایتالیا، تاجیکستان، لهستان و هلند و تشکیل تیم بین الملل دانشگاه به صورت منسجم در هر دانشکده خبر داد.

در ادامه، دکتر شادمهر ضمن تشکر از اعضا به ارائه ی خلاصه ای از دستاورد های دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت. وی ابتدا به شرح ساختار بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از معاونت بین الملل تا دانشکده ها پرداخت و مختصری در خصوص پخش مویرگی رابطین بین الملل در دانشکده ها و بیمارستان ها جهت اجرای برنامه ها شرح داد.

 در ادامه به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظام های رتبه بندی اشاره داشت و و اعلام داشت که باید بر اساس شاخص ها و طبق قوانین آنان خود را ارتقا دهیم وسپس در خصوص فعالیت های کالج بین الملل صحبت نموده و از تلاش های آن در راستای بین المللی سازی در تمامی سطوح سخن گفت. وی افزود دفتر EI در کالج بین الملل دانشگاه مستند بوده و نمایشی از قدرت آکادمیک کشور است.

در ادامه دکتر بیدهندی اشاره کرد که قرار است ارائه ی خدمات تخصصی در سازمان های بین المللی UN دفتری تعریف شود و از تمامی حاضرین درخواست همکاری در این خصوص داشت.

در ادامه، نگار سید زیرساخت پاستور را متفاوت اعلام نموده و اذعان کرد که این مجموعه پژوهشی بوده و در قالب آموزشی تجربه چشمگیری را دارا نیست و به تازگی شروع به بررسی الزامات آموزشی جهت دریافت مجوز های لازم نموده است.

در پایان، دکتر شعبانی ضمن تشکر از توضیحات حاضرین اظهار داشت، این کارگروه فرصت خوبی جهت بیان تجارب و پیشنهادات در راستای همکاری مشترک بین دانشگاه های عضو کارگروه این کلان منطقه بوده و اعلام داشت در جلسات آتی به بیان دقیق تری از فرصت ها جهت توسعه ی ساختار های در جهت بین المللی سازی پرداخته خواهد شد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار کالج بین الملل
  • کد خبر : 243511
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین