• تاریخ انتشار : 1402/02/05 - 10:40

برگزاری پنجمین جلسه شورای راهبردی

پنجمین جلسه شورای راهبردی دانشکده داروسازی پردیس بین الملل در سال 1402 روز سه شنبه پنجم اردیبهشت ماه با حضور دکتر نفیسه صادقی ریاست دانشکده، دکتر مهدی شفیعی اردستانی، معاون آموزشی دانشکده و کلیه همکاران  برگزار گردید. درابتدا دکتر صادقی پس از بازبینی گزارش عملکرد سال گذشته  کارکنان به مرور اتفاقات این سال از جمله سرانجام گرفتن طرح های پژوهشی،رفع وقفه در بخش پایان نامه ها وتامین منابع مالی شان،راه اندازی میز خدمت وانجام امورات دانشکده در فضای الکترونیک که باعث ارتقای چند پله ای دانشکده شده است،خرید و بروزرسانی تجهیزات الکترونیک ، اتمام پروژه های عمرانی وبازسازی محیط فیزیکی دانشکده  را یادآور شد. سپس برای سال جدید چشم انداز آن را ترسیم کردند که با تثبیت موقعیت ها ، گام ها باید محکم تر وبا سرعت بیشتر برداشته شود وهر مجموعه با طراحی های جدید ،تشکیل کارگروه های تخصصی، تدوین برنامه به ارائه پیشنهادات در خصوص بین المللی سازی،ارتباط با صنعت،ارتباط با اساتید خارجی وگاها هماهنگی کنگره های خارجی بپردازد. همچنین از برخی تغییراتدر سامانه سیپاد برای دانشکده داروسازی و دندانپزشکی پردیس در آخرین جلسه شورای هماهنگی آموزش بین الملل دانشگاه جهت رضایت هر چه بیشتر دانشجویان و تسریع روند آموزشی خبر داد. در پایان درخصوص زمان برگزاری نشست شورای بین الملل با حضور هیات رئیسه پردیس به میزبانی دانشکده داروسازی از پرسنل نظرسنجی بعمل آمد .

• گروه خبری : اخبار دانشکده داروسازی,دسته اخبار و اطلاعیه