• تاریخ انتشار : 1397/08/22 - 08:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 17
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

ارائه عملکرد حوزه بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه

گزارش عملکرد معاونت بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و برنامه‌های آتی این حوزه در نشست شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه تشریح شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل دکتر محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در ابتدای این نشست که شنبه 19 آبان برپا شد، گفت: در رئوس برنامه‌های این دانشکده بین‌المللی سازی به عنوان یکی از اصلی‌ترین اهداف مورد تأکید قرار گرفته است.
وی تدوین برنامه‌های آموزشی بین‌المللی را یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازها در مسیر بین‌المللی سازی دانست و بیان داشت: برنامه آموزشی رشته‌های پذیرنده دانشجوی بین‌المللی شامل سه رشته کارشناسی ارشد و دو رشته دکترای تخصصی روی سایت دانشکده قرار گرفته و تبلیغاتی نیز برای جذب دانشجویان خارجی انجام شده است.
دکتر محمودی تصریح کرد: همچنین دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی راه‌اندازی رشته تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی کابل و موسسه سلامت غضنفر را با همکاری شرکت Conseil Sante فرانسه و موسسه‌ای در افغانستان در دستور کار خود دارد.
معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی توضیحات بیشتری در این باره ارائه کرد و افزود: طی همکاری‌های صورت گرفته دپارتمان تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی کابل راه‌اندازی شد و کوریکولوم آموزشی این رشته مورد بازنگری قرار گرفته و ارتقاء یافت.
وی با بیان اینکه همچنین دو برنامه آموزشی جدید در مقاطع Undergraduate و Postgraduate برای این دانشگاه و موسسه سلامت غضنفر تدوین شد، اظهار داشت: این در حالی است که تاکنون سه دوره آموزشی 15 روزه برای اساتید افغانستانی برگزار شده که زمینه ارائه درخواست آن‌ها برای دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی را فراهم کرده است.
معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی به دیدارها و نشست‌های برگزار شده با نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارجی چون پوترا مالزی و ایندیانا آمریکا اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که در تعامل با این مراکز طی چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته اجرای برنامه‌های آموزشی به ویژه در دوره Registered Dietitian و با ارائه مدرک مشترک بوده است.
دکتر محمودی با اشاره به روند رو به رشد پذیرش دانشجویان بین‌المللی این دانشکده طی چند سال اخیر، مجموع دانشجویان جذب شده را 19 نفر در رشته مقاطع دکترای تخصصی تغذیه و کارشناسی ارشد علوم تغذیه و علوم بهداشتی در تغذیه اعلام کرد.
وی ادامه داد: 32 درصد از دانشجویان این دانشکده از افغانستان، 26 درصد از غنا، 16 درصد از عراق، 11 درصد از فلسطین، 10 درصد از اتیوپی و پنج درصد از لبنان هستند.
دکتر محمودی افزود: همچنین دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی تلاش کرده شرایط استفاده دانشجویان  دانشکده از دوره‌های فرصت مطالعاتی خارج از کشور را تسهیل کند که خوشبختانه دستاوردهایی نیز داشته است.
معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی اضافه کرد: این در حالی است که دانشجویان دانشکده به بهره‌مندی از حضور استادان بین‌المللی به عنوان اساتید مشاور پایان‌نامه‌هایشان تشویق می‌شوند و تاکنون چهار دانشجو موفق به استفاده از این فرصت شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه برگزاری ورک شاپ‌های بین‌المللی اقداماتی چون دعوت از اساتید مدعو دانشکده انجام شده است، اظهار داشت: به عنوان مثال پروفسور نلسون، از اساتید مدعو بین‌المللی تا به حال ورک شاپ‌هایی را در دانشکده برگزار کرده که با توجه به حوزه تخصصی فعالیت ایشان در زمینه تغذیه مدارس در تدارک برای برگزاری کارگاهی با حضور سیاست‌گذاران این عرصه به میزبانی جزیره کیش هستیم.
دکتر محمودی به بیان اطلاعاتی در خصوص سفرهای برنامه‌ریزی‌شده و دوره فرصت مطالعاتی اساتید این دانشکده از جمله سفر خود به دانشگاه هاروارد آمریکا و بازدیدها و ملاقات‌های انجام شده پرداخت.
معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی همچنین تعدادی از پروژه‌های دانشگاه هاروارد که امکان همکاری مشترک در آن‌ها وجود دارد را معرفی کرد.

وی همچنین به فعالیت‌های این دانشکده برای حضور اساتید بین‌المللی در کنگره‌های داخلی اشاره کرد و گفت: در هفدهمین کنگره بین‌المللی تغذیه انترال و پرنترال آسیا و دومین کنگره بین‌المللی تغذیه شاهد حضور اساتید خارجی بودیم و پنج تفاهم‌نامه استاد مدعو بین‌المللی به امضاء رسید.
دکتر محمودی از تعامل با دکتر مارتینز، رئیس IUMS به منظور حمایت از برگزاری کنگره‌های بین‌المللی و همکاری‌های مشترک آتی در حاشیه کنگره یوسرن خبر داد.
وی با بیان اینکه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با دانشگاه‌های Tufts آمریکا، اولستر ایرلند و شرکت Conseil Sante فرانسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضاء کرده است، گفت: عملیاتی کردن مفاد این تفاهم‌نامه‌ها در شرایط فعلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
دکتر محمودی توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های پژوهشی اساتید دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و تعداد مقالات بین‌المللی آن‌ها ارائه و تصریح کرد: بیشترین همکاری‌های بین‌المللی اعضای هیأت‌علمی این دانشکده در بخش مقالات با آمریکا، استرالیا، انگلستان و کانادا بوده است.
وی ضمن تشریح تعدادی از پروژه‌های بین‌المللی اساتید دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی به فعالیت‌های انجام شده در راستای ترغیب و ارتقاء سطح زبان انگلیسی اعضای هیأت‌علمی و کارشناسان این دانشکده اشاره کرد.
معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در پایان همکاری‌های آموزشی و پژوهشی با دانشگاه‌های معتبر خارجی، تعریف پروژه‌های بین‌المللی بزرگ، عملیاتی سازی تفاهم‌نامه‌های همکاری، افزایش تبلیغات دوره‌های آموزشی دانشگاه با هدف جذب دانشجویان خارجی و تشویق دانشجویان و اساتید به ارائه پایان‌نامه‌ها و مقالات مشترک را از جمله برنامه‌های آتی این حوزه دانست.
در ادامه، اعضای شورای مدیران دیدگاه‌های خود را مطرح کردند و دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز گفت: شروع فعالیت‌های بین‌المللی حتماً نباید از سطح ستاد اتفاق بیافتد بلکه اساتید، گروه‌های آموزشی و دانشکده‌ها می‌توانند با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود آغازگر این فعالیت‌ها باشند.
وی بر اجرای پروژه‌ها و برنامه‌های آموزشی مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارجی تأکید کرد و بیان داشت: این شکل از تعاملات با دانشگاه‌هایی از افغانستان، پاکستان و عراق می‌تواند ضمن حفظ ارتباطات به تبادل تجربیات کمک کند.
معاون بین‌الملل دانشگاه همچنین در خصوص دوره Registered Dietitian نیز گفت: با توجه به مقبولیت این دوره در سطح بین‌المللی، معاونت بین‌الملل از تعریف آن برای دانشجویان بین‌المللی و اجرای مشترک با دانشگاه‌های ارائه‌دهنده حمایت خواهد کرد.
دکتر کردی در پایان ضمن قدردانی از زحمات دکتر محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، یادآور شد: انتظار می‌رود با توجه به شرایط و توانمندی‌های این دانشکده و جایگاه رشته تغذیه، در آینده نزدیک شاهد توسعه همکاری‌های بین‌المللی این مجموعه باشیم.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر ضیایی و دکتر اسمعیل زاده، معاونان آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر حاجی فرج تبریزی، سرپرست مدیریت توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی و دکتر آل سعیدی، مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک معاونت بین‌الملل، دکتر محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و دکتر همتی، مشاور معاون بین‌الملل دانشگاه در این نشست حضور داشتند.
 

خبر و عکس: مهناز وحیدی

  • گروه خبری : معاونت,اخبار معاونت
  • کد خبر : 277048
مهناز وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین