سرفصل دروس دکتری

سرفصل دروس کارشناسی

  • تاریخ انتشار : 1401/04/15 - 13:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 382
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کلاس آموزشی نظام ‌مراقبت عفونت بیمارستانی با همکاری کالج بین الملل برگزار شد.

کلاس آموزشی نظام ‌مراقبت عفونت بیمارستانی

به گزارش روابط عمومی کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، کلاس آموزشی نظام ‌مراقبت عفونت بیمارستانی با همکاری کالج بین الملل روز سه شنبه 14 تیر 1401 در سالن اپاتل بین الملل با حضور دکتر زینب صیامی (مشاور عفونی معاونت درمان)، دکتر افهمی (دبیر علمی کمیته کنترل عفونت دانشگاه)، دکتر سیفی        (عضو کمیته کنترل عفونت دانشگاه)، مهناز هادی پور(کارشناس مسئول کنترل عفونت دانشگاه) و پزشکان کنترل عفونت) بیمارستان های دانشگاهی برگزار شد.

دکتر صیامی هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی همکاران کنترل عفونت با سازوکار نرم افزار ثبت بیماران عفونت های بیمارستانی در راستای حمایت علمی و عملکردی کارشناسان کنترل عفونت دانست و گفت: عفونت های بیمارستانی روز به روز در حال افزایش است و چالش زیادی را به همراه دارد چراکه در صورت ابتلای بیماران به عفونت های بیمارستانی، مدت زمان ماندگاری بیماران در بیمارستان زیاد شده و بار مالی سنگینی بر دوش بیمارستان قرار می دهد؛ بنابراین معاونت درمان دانشگاه بر این شد که توانمندی پزشکان کنترل عفونت را در این خصوص افزایش دهد و افزایش انگیزه در پزشکان کنترل عفونت و رابطین را بالا ببرد تا بتوانیم ثبت بهتری از موارد عفونت ها داشته باشیم و بتوانیم با پیشگیری و کنترل آن ها به سمت بهبود نظام مراقبت گام برداریم و بار مالی و معنوی و جانی افراد را طبق این روند کاهش دهیم.

پیش از جلسه دکتر سیفی گفت: باتوجه به اهمیت هایی که بیماریابی عفونت های بیمارستانی و ثبت آن در سامانه کشوری نظام  مراقبت عفونت های بیمارستانی دارد، با پزشکان کنترل عفونت بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران دور هم آمدیم تا مروری بر تعاریف مراقبتی عفونت های بیمارستانی داشته باشیم.

وی گفت: ما امیدواریم با تبادل نظری که در جلسه خواهیم داشت بتوانیم در زمینه ارتقای بیماریابی گام بزرگی برداریم چراکه حضور پزشکان کنترل عفونت در کنار پرستاران و سوپروایزرهای کنترل عفونت در بخش ها موجب این خواهد شدکه ما بتوانیم بیماریابی بهتری انجام دهیم. همانطور که مستحضرید هرچقدر دقت بیماریابی بهتر باشد کمک بزرگتری به تصمیم گیری درباره بیماران میکند. باید همگی دست در دست هم دهیم تا بتوانیم از اصول علمی، تعاریف استاندارد بین المللی  و تلاشی که برای بیماریابی می کنیم استفاده کنیم تا بتوانیم به هدف اصلی نظام مراقبت که ارتقای ایمنی و سلامت بیماران هست دست پیدا کنیم.

در این جلسه دکتر سیفی در مورد نظام مراقبت و‌عفونت های بیمارستانی صحبت کرد و به آشنایی و‌ چگونگی ثبت عفونت بیمارستانی در نرم افزار نظام مراقبت عفونت بیمارستانی پرداخت. این جلسه با مطرح کردن چندین مورد از بیماران با عفونت بیمارستانی و پرسش و پاسخ به پایان رسید و مقرر شد بزودی این کارگاه برای بیمارستان های غیر دانشگاهی هم برگزار شود.

  • گروه خبری : اخبار کالج بین الملل
  • کد خبر : 243550
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه

چت آنلاین